Om oss

HELNORSK NETTBUTIKK - 2-4 DAGERS LEVERINGSTID - 14 DAGERS FULL RETURRETT

 

Velkommen til vår nettbutikk!

Melhus Motor & Fritid
Vi driver salg av moped, scooter, ATV og cross. I tillegg selger vi tilhengere og småmaskiner beregnet for hage og uteområder. Vi har også småmaskiner for utleie - både på døgn-, helg- og ukebasis. 
 
Innenfor segmentet kjøretøy fører vi merker som Sachs, Generic, Keeway, Beta, Sherco, Linhai, Aeon, Explorer, Motrac og Mancini. Dette er leverandører som har kvalitet i fokus, og leverer solide produkter til markedets beste pris. 
 
Vår hovedleverandør på tilhengere er Norgeshengern. Vi har et bredt sortiment av varehengere, båthengere, bil- og maskinhengere, og skaphengere.  Norgeshengern leverer svært gode tilhengere, til konkurransedyktige priser og med hovedlager i Vestfold, er det kort leveringstid på bestillingsvarer. Tilhengerne har kvalitetskomponenter fra Al-Ko og Knott. 
 
Vi leverer også en hel del småmaskiner, beregnet både til privat- og næringsbruk. Dette være seg blant annet bensindrevne jordborer, vibratorplater, feiemaskiner, gressklippere, aggregater, kompressorer, snøfresere m.m. Vi har svært høy fokus på kvalitet til riktig pris -  sjekk alltid med oss for et godt tilbud!
 
Melhus Motor og Fritid ble stiftet i 2014, og har utviklet seg til et selskap som leverer mange produkter innen kategoriene kjøretøy, motor og småmaskiner. Vi har som hovedmål å skape en fornøyd kundekrets, gjennom god service, produktkunskap og gode produkter til lave priser. Dette gjør vi gjennom at vi er svært fleksible ovenfor våre kunder - hos oss kan du ta kontakt mellom 09-21 man-lør, og du vil få hjelp!
 
Vi kjøper våre produkter fra leverandører i hele Norge, og flere steder rundt om i verden. Dette gjør vi for at vi til en hver tid skal kunne levere gode produkter til markedets beste pris - og at dette skal komme deg som kunde til gode! 

 

 

Vi tilstreber god kundeservice, rask levering og kvalitetsvarer til en konkurransedyktig pris. For å klare dette er vi tilgjengelig på e-post adresse post@gaustadkvaal.no - og vi garanterer svar på din forespørsel innen 24 timer. Videre sørger vi for at alle inkomne ordrer effektueres og postlegges samme dag, dersom de kommer inn før kl 12.00 og fraktmessig passer med Bring sine krav for forsendelser. 

 

14 dagers returrett

Vi er et norskregistrert selskap med org.nr 914 274 141, og følger med dette norsk kjøpslov, herunder angrerettsloven. Vi har derfor 14 dagers full returrett uansett årsak, og normale regler knyttet til garanti og reklamasjon. 

 

 

 

Klarna Checkout

For å gi deg som kunde best mulig handleopplevelse har vi integrert Klarna checkout som en del av vår betalingsløsning. Her kan du velge å betale med vanlig visa/master card eller du kan velge å dele opp betalingen med Klarna Delbetaling. I tillegg har du som kunde også mulighet til å få hjemsendt varene før du betaler - Klarna Faktura. Dette er vår mest populære betalingsmåte, og her mottar du faktura på e-post så snart ordren er effektuert. 

 

Kontaktinformasjon

Melhus Motor & Fritid                                 

Leinstrandveien 831

7083, Leinstrand

 

Vi takker for at du har valgt å bli kunde hos oss, og ber deg om å ta kontakt dersom du har noe på hjertet!